De Wandeling


De Wandeling neemt je mee door de Veluwse bossen en heide en laat je de ruimte en kracht van de natuur ervaren. Samen met de paarden Jonkfried, Lot en Rose en de honden Iris en Millie gaan we op stap, op stap met de kudde.


De kudde is een groep, een systeem, een verbintenis. Ik nodig mensen uit deel uit te maken van deze kudde tijdens De Wandeling en te ervaren wat het is om samen met deze dieren op pad te gaan in de prachtige natuur van de Veluwe.

Voordat we gaan wandelen ontmoet je de dieren, vertel ik iets over het wezen van paarden & honden, de omgang en het onderdeel zijn van de kudde en bespreken wat ons doel van deze specifieke wandeling is. Dat doel kan ontspanning zijn, iets bijzonders meemaken, maar dat kan ook gaan over persoonlijke vragen en andere dingen die besproken kunnen worden.

We gebruiken de dieren als spiegel, als co-coach en ontmoeten hun in hun meest natuurlijk staat van zijn; in de kudde.

De Wandeling is eigenlijk een soort mini-retraite. De ruimte van de natuur geeft ook het innerlijk de ruimte. Ruimte voor bezinning, reflectie, contemplatie…of…gewoon zijn.Meewandelen ?

De Wandeling doe ik samen met Rianne Top, trainer & coach, (www.tophorsetraining.nl) en afhankelijk van de grootte van de groep nemen we ook haar paarden Mena en/of Toppie mee.

Naast ‘De Wandeling’ is het ook  mogelijk een 'Ontmoeting'  te doen. Hierbij starten we als groep met een één op één ontmoeting en coaching met de paarden. De ervaring en thematiek die hierbij zichtbaar wordt nemen we  mee tijdens De Wandeling. De Wandeling en De Ontmoeting versterken elkaar en kunnen in willekeurige volgorde gedaan worden.


Kosten:

DeWandeling kost €65 per persoon (inclusief drankjes, lunch of soep) en een groep bestaat uit maximaal vijf deelnemers.


Data 2014:


17 April: start 17:30

4 Mei: start 10:00

14 Mei: De Wandeling/Ontmoeting: start 17:30

25 Mei: start 10:00

9 juni: De Wandeling / Ontmoeting: start 10:30

23 juni: De Wandeling/Ontmoeting: start 17:30

6 juli: De Wandeling XXL: start 10:00


NB: Voor deze vorm van coaching, workshops en trainingen is ervaring met paarden niet vereist. Contact met het paard staat centraal; er wordt niet gereden op de paarden. Vanzelfsprekend staat veiligheid tijdens de wandelingen  altijd voorop.