Workshops

Tijdens een Paarden Coach workshop besteed ik aandacht aan uitdagingen die voortkomen uit de dagelijkse druk van iemands persoonlijke en beroepsmatige leven. Je leert handvatten aan die alleen de natuur je kunt leren. Onderwerpen die langs kunnen komen zijn;  leren vertrouwen op je instinct en intuitie, duidelijke grenzen leren stellen, verminderen van stress en leren speels te zijn,  omgaan met conflicten, het helder communiceren van je intenties en meer. De deelnemer bepaaalt het onderwerp en de mate van verdieping !

De workshops organiseer ik op basis van open inschrijving, met een maximum van zes deelnemers. De paarden worden gebruikt als hulpmiddel bij het coachen. Iedere deelnemer heeft zijn/haar eigen ontmoeting met het paard en wordt ondersteund  dmv feedback door de coach en de overige deelnemers.

De workshop beslaat een dagdeel en bestaat uit ontvangst en introductie, paarden ontmoeten en een gezamenlijke terugblik. Elke workshop heeft een speciaal thema van waaruit gewerkt wordt.


Binnenkort nieuwe workshop data.


Wil je op de hoogte gehouden worden ?

Stuur een mail naar olthuis@xs4all.nl


Voor deze vorm van coaching, workshops en trainingen is ervaring met paarden niet vereist. Contact met het paard staat centraal; er wordt niet gereden op de paarden. Vanzelfsprekend staat veiligheid tijdens de sessies altijd voorop.